Vragen of afspraak inplannen? Stuur me een bericht via WhatsApp x

Jouw stralend vermogen

In mijn salon staan persoonlijke service en kwaliteit centraal. Het is belangrijk  dat jij  je op je gemak voelt. Voor iedereen is ‘mooi haar’ belangrijk, maar voor iedereen is ‘mooi’ anders. Daarom kijken we samen welke coupe en kleur die het meeste voor je doet.

Anke

All-round haarstyliste

Op het IMKO College in Eindhoven heb ik in 2009 met trots mijn diploma mogen ontvangen als all-round haarstyliste. Sinds het begin van mijn carrière heb ik er van gedroomd om ooit een eigen kapsalon te starten. Nadat ik negen jaar ervaring op heb gedaan bij andere salons was ik vastberaden om deze droom te verwezenlijken, en met succes! In de salon kan ik nu mijn klanten optimaal helpen om ze zo te laten stralen!

Sinds 2009

Keune Hairstyle84
untitled-1
Keune Hairstyle84
Keune Hairstyle84